Berichtenarchief

Schooljaar 2019 - 2020

Sportdag 4des

28 september 2019

Net als de sportdagen in de andere jaren was het ook bij de vierdes weer spetterend. We lieten ons nauwelijks aan het hart komen dat we dat dit jaar nogal letterlijk konden interpreteren en leefden ons ongeremd uit aan het Klein Strand in Jabbeke. 

In een doorschuifsysteem van zes activiteiten gaven we het beste van onszelf, van de ene sportieve uitdaging naar de andere. Nieuwe sporten als 'bumperball' en 'arrow battle' deden hun intreden en gaven ons de kans onze teamstrategieën scherp te stellen. We hielpen elkaar naar de overwinning en lieten het niet na onze tegenstanders op strategische wijze te verschalken. Scoren deden we tijdens bumperball met een bal, maar misschien nog een tikkeltje meer met onze lach wanneer er weer iemand wegrolde. Nadien was er de teambuilding, een evenwichtsoefening tussen fysieke paraatheid en het nodige denkwerk. Combinaties als zaklopen en memory zorgden voor de nodige hilariteit en spanning.

Buiten werd het een heuse titanenstrijd. We bekampten de regen tijdens de vlottentocht en doken in het water alsof het indian summer was. Het boogschieten was een editie voor waterratten en dan moest het summum van de dag nog komen. We kozen de perfecte partner voor een tochtje op een luchtkussen achter een speedboot aan. De decibels schoten de hoogte in wanneer de kapitein tegen hoge snelheid de bocht indook. Wie minder fortuinlijk was dook ook zelf letterlijk de bocht in. Nu ja, kon je een betere climax bedenken voor deze titaneneditie van de sportdag?! Ik dacht het niet.

 

Fotoalbum

Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN
Sportdag 4des
OPEN