Is dit bericht niet leesbaar? Klik dan hier.

Sint-Leo Hemelsdaele
Een week om niet snel te vergeten...
Nieuwsbrief van vrijdag 20 mei 2016
Woord vooraf

Wat een leuke weken hebben we achter de rug: lange weekends met goed weer, les - maar niet te veel - gekruid met heel veel leute op de Peloeze, crossen al dan niet verkleed, aan kraampjes in de tuin eten tussen de middag of een nacht op het bal van SLHD. Naar school gaan is (soms) leuk. Het zijn allemaal toffe manieren om afscheid te nemen van een jaar op SLHD. Maar nu weer ernstig! Stilaan zien we de proefwerken naderen, de zesdes kijken uit naar de reitjessprong. Komaan, beste leerlingen, aan de slag! Nog een flinke duw en jullie mogen twee maand leute maken op jullie eigen peloeze.

de directie

Blijf up-to-date
 
SLHD loopt Dwars door Brugge SLHD loopt Dwars door Brugge
11 mei 2016

Zondag 8 mei passeerden de meer dan 6500 lopers van Dwars door Brugge langs onze school. Traditiegetrouw boden wij hen een verfrissing aan. Dit jaar, bij warme temperaturen, was dat bekertje water meer dan welkom.

Lees meer

SLHD wint de danshappening 2016! SLHD wint de danshappening 2016!
12 mei 2016

De danshappening vond plaats in de sporthal De Stormmeeuw te Knokke op woensdag 11 mei 2016. De dansgroep van SLHD onder leiding van Maria De Lombaerde heeft zich het hele jaar met hart en ziel ingezet om te knallen op deze happening.

Lees meer

Middagmaal in de tuin Middagmaal in de tuin
15 mei 2016

Op vrijdag 13 mei werd voor de eerste keer een middagmaal in de tuin georganiseerd.

Lees meer

Bedanking scheidsrechters middagsport Bedanking scheidsrechters middagsport
16 mei 2016

Gedurende het hele schooljaar vinden er tussen de middag diverse klassencompetities plaats, waaronder zaalvoetbal, volleybal en handbal. Deze wedstrijden worden geleid door onze leerlingen die zich, afhankelijk van hun specialiteit, daarvoor gratis inzetten. Naar jaarlijkse traditie wordt  in mei altijd een groepsfoto genomen van onze scheidsrechters.

Lees meer

Lezing Griet Op de Beeck Lezing Griet Op de Beeck
16 mei 2016

Griet Op de Beeck, zo bleek vrijdag 13 mei ll., is niet alleen een goede en succesvolle schrijfster maar ook een entertainende en bevlogen spreker. Op een openhartige manier vertelde ze wat haar bezighoudt, en hoe haar boeken tot stand komen. De leerlingen van het 5de en 6de jaar gingen daar gretig op in met boeiende vragen.

Lees meer

Leute op de peloeze Leute op de peloeze
17 mei 2016

Het schooljaar zit er bijna op. De leerlingen en het schoolteam van Sint-Leo Hemelsdaele hebben heel veel geleerd, gewerkt en gestudeerd. Op 10 mei bleven de boekentassen in de klas en verhuisde de hele schoolpopulatie naar het Astridpark voor een echt zomerfestival.

Lees meer

Bal van Sint-Leo Hemelsdaele Bal van Sint-Leo Hemelsdaele
18 mei 2016

Zaterdag 7 mei was het tijd om te feesten: het bal van SLHD!

Lees meer

Instagram #SLHDsecundair

Instagram is het sociale medium om leuke foto's mee te delen, daarom publiceren wij regelmatig een top 3 van sfeervolle, prachtige of zotte foto's die de tag #SLHDsecundair dragen. Wil je jouw foto dus in onze nieuwsbrief zien verschijnen, gebruik dan zeker #SLHDsecundair.



Kalender
  
vrijdag 20 mei Poëzieavond
maandag 23 mei Schaken
Vanaf 12u30 tot 13u15
woensdag 25 mei Cultuurdag
donderdag 26 mei Supersomcup
Vanaf 12u30 tot 13u00

Sint-Leo Hemelsdaele
Secundaire school

Potterierei 11
8000 Brugge
secundair@slhd.be

Dit is een automatisch bericht. Gelieve hier niet op te antwoorden.
Indien u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, gelieve ons hiervan te verwittigen en dit bericht alvast te verwijderen.

Vragen en reacties zijn welkom op pr.secundair@slhd.be.