Inschrijvingen voor het 1ste tot en met 6de jaar

Inschrijven is mogelijk
  • Tijdens weekdagen van 8.30 u. tot 19:00 u.
  • Op afspraak.

We raden steeds aan een afspraak te maken. Zo voorkom je mogelijks wachttijden. Neem even contact op met de school (050 44 59 33 of via mail).
We leiden je graag rond in de school en beantwoorden je vragen. Je kan op lesvrije dagen parkeren op de speelplaats, bereikbaar via de Elisabeth Zorghestraat aan de achterkant van de school.

Breng mee (of bezorg zo spoedig mogelijk):
  • Identiteitskaart leerling
  • Rapport vorige schooljaar
  • Uittreksel uit geboorteakte
  • BASO-fiche (voor leerlingen die inschrijven in het eerste jaar secundair)

Wie zich inschrijft verklaart zich akkoord met het op het moment van inschrijven geldende schoolreglement.

Wij adviseren om in te schrijven vóór de administratieve sluiting van juli. Vanaf half augustus is de school open.

Je wenst informatie
voor de inschrijvingen

Op onze site vind je wellicht al heel wat informatie over onze school, maar ook via onze Facebookpagina kan je het reilen en zeilen van de school op de voet volgen.

Donderdag 16 februari 2017 organiseren we een infoavond voor ouders en leerlingen van het 6de leerjaar. Je bent welkom vanaf 19 uur. Breng ons een bezoekje. We houden Open Dag op zaterdag 22 april 2017. Je bent welkom tussen 10 en 18 uur.

Voor specifieke vragen over de school en/of het internaat kun je ook altijd een afspraak maken (050 44 59 33 of secundair@slhd.be) of laat je even je gegevens achter via dit formulier en we nemen spoedig contact met jullie op.

Inschrijvingen
internaat

Inschrijven voor het internaat kan op elk moment van het schooljaar. Neem contact op met de internaatsbeheerder (050 44 59 33 of internaten@slhd.be) of vul je je gegevens in op dit formulier en we nemen spoedig contact met jullie op.

Lees meer