Boekenfonds

Je schoolboeken bestel je via www.studieshop.be!

Sint-Leo Hemelsdaele Secundaire school werkt samen met Studieshop voor de verkoop en verhuur van alle schoolboeken.

Hoe werkt het?

Via de school ontvang je ruim op tijd een bestelhandleiding die je uitleg geeft over hoe je een bestelling dient te plaatsen. Bestel je vóór 15 juli, dan ontvang je de boeken voor het begin van het nieuwe schooljaar.
Het schoolboekenpakket wordt bij jou thuis geleverd.

Wanneer moet ik bestellen?

Wacht niet op een signaal van de school om een bestelling te plaatsen. Je moet zelf beslissen wanneer je wil bestellen. Hou hierbij vooral de tijd goed in de gaten. Bestellen kan vanaf 20 juni en gebeurt het best vóór 15 juli.

Kan ik mijn huidige handboeken nog verkopen?

Van Studieshop krijg je via mail een overzichtsblad met de boeken die je mag indienen bij hen. Je stopt alles in een zak, inclusief dat blad, en brengt die mee naar school. De school zal je op de hoogte brengen welke dag die moeten binnen gebracht worden. Dit is slechts 1 dag, nadien moet je ze zelf versturen.

Mijn account

Wil je checken wat je hebt besteld of ben je verhuisd en wil je jouw gegevens wijzigen? Dan kan je daarvoor terecht op MY SB. Via jouw account of met je postcode en klantennummer (dat je hebt ontvangen na het plaatsen van de bestelling) heb je 24 uur per dag de mogelijkheid om volgende informatie op te vragen:

  • persoonsgegevens
  • status van de bestelling
  • rekeningoverzicht
  • inlevergegevens

Levering en betaling

Als je op tijd hebt besteld, wordt je bestelling vóór het begin van het schooljaar bij je thuis geleverd. Enkele dagen later ontvang je van Studieshop de factuur met de vraag om deze per overschrijving te betalen.

Klantenservice

Heb je toch nog vragen of ben je niet zeker?
Dan kan je Studieshop bereiken via info@studieshop.be of telefonisch op 0800 57 117 en dit elke werkdag van 08u30 tot 17u.

Zorg er voor dat je steeds je klantnummer bij de hand hebt.